• Forsiden
  • Book din tid her og priser
  • Booking for borgere tilknyttet Huset
  • Zoneterapi
  • massage
    • Dræneringsmassage
    • Kropsterapeutiskmassage
  • KONTAKT
  • Facebook
  • homøopatisk Ampulkur
  • Hvad siger klienterne om mig
  • Lidt af hvert

  • Opskrifter
    • Detoxbrød
    • Det nemme brød.
    • Lyst brød
    • Grovboller
    • Vegansk brød.
    • Græskarkerneflute
    • Karry/kokossuppe
    • Kyllingefrikadeller
    • Grøntsagstærter
    • Chili sin carne
    • CASHEWKAGE.
    • Raw "cheesecake"
    • Marlenes festkage
    • Raw nutella brown
    • Tropiske kugler
    • Snickerskugler
    • Juice/smoothies
    • Ispinde

Her kommer der opskrifter på tre forskellige ispinde.
De har alle tre det til fælles, at de ikke indeholder,
alt det en almindelig is indeholder.
DEr er intet hvidt sukker, mælk, fløde eller for den sags skyld heller ingen tilsætningsstoffer.
Kun rene naturlige Råvarer,
som kan hjlælpe dig igennem sommeren på bedste vis.
VElbekomme og ha´en dejlig sommer :-)



Vandmelon is.
Børnenes favorit




300 g vandmelon uden kerner.
200 g modne pærer.
1/4 tsk. Vaniljepulver.
8 vindruer uden sten i kvarte.
vandmelon og pærer skæres i mindre stykker og kommes i en foodprocessor sammen med vaniljepulveret, det køres til en fin og glat masse. Kommes i 8 små ispindeforme sammen med de små stykker vindruer og fryses i 12 timer.
Pynt evt. med mørk chokolade.



Ananas/mynte is.




1/2 ananas.
Et par kviste mynte.
En halv ananas skrælles og skæres i små stykker og kommes i foodprocessoren sammen med mynten, det køres helt fint og kommes i 8 små ispindeforme.
Fryses i mindst 12 timer.
Pynt med chokolade, hvis du har lyst.



Is med bær.



200 g bær efter eget valg, både friske og frosne kan bruges.

Til de is på billederne havde jeg brugt jordbær og blåbær.

1 dl cashewnødder, der har stået i blød i vand i et par timer.

Vandet skal sigtes fra inden nødderne bruges.

1/4 tsk. vaniljepulver.

1 god stor tsk. dadelsirup.

1 1/2 dl mandelmælk.

Du kan også bruge kokosmælk, hvis du er vild med det.


Det hele blendes rigtig godt, så cashewnødderne bliver helt findelt og massen bliver cremet.

Kommes i 8 ispindeforme, kom gerne lidt hele bær ned i, så det giver lidt ekstra farve og smag.

Fryses i mindst 12 timer.

Dyppes evt. i mørk chokolade.